Wie ben ik

Hoi, welkom!

 

 

 

 

 

 

 

Ik ben Jeremie de Groot en ik ben afgestudeerd als psychosociaal therapeut. In september 2022 heb ik mijn diploma psychosociale therapie ontvangen van De Roos Opleidingen. Daarvoor heb ik ook een hbo-opleiding Toegepaste Psychologie afgerond bij de hogeschool Leiden. Mijn uitgangspunt is dat ieder mens uniek is en gemaakt is om vrij te zijn. Dat mensen zelfstandig hun leven kunnen vorm geven en tot bloei kunnen komen. Mijn verlangen is dat mensen worden wie ze zijn. Ik wil je helpen om beter bewust te worden van de gevoelens en overtuigingen die je hebt. Ik benader je als een gezond mens met een klacht.

 

Tijdens de therapeutische sessies maak ik gebruik van cognitieve gedragstherapie, contextuele therapie, psycho-educatie, transactionele analyse en motiverende gespreksvoering. Ik werk niet met één specifieke methode maar probeer te werken met datgene wat passend is voor de betreffende persoon en situatie. 

 

 

"Ik heb iets belangrijker dan moed. Ik heb geduld. Ik zal worden wat ik weet dat ik ben." - Michael Jordan